sunnuntai 31. maaliskuuta 2019


sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

VIHA






Mesetystä:

Äiti: Mä pistin Katteluksen seinälle: Ja Kela vaan käsittelee ja käsittelee. Kaksi vuotta sairaslomaa lääkärilä ja Kela evää päivärahat.

Iiro: Oikein. Katotaan miten se pysyy.



IKÄVÄ.

Viranomaisten pitäisi tehdä yhteistyötä. On turha pompottaa syvästi masentunutta ihmistä luukulta toiselle, kun siitä ei edes mitään kostu. Tulee vain sellainen tunne, että on tarkoituskin tappaa ihan suoriksi sanottuna. Mun pojalla Iiro Arvolalla oli syvä masennus ja kahden vuoden sairasloma fyysisten vaivojen takia. Silti hänet pakotettiin Te-keskukseen ja aktiivimalliin ja lopulta sossuun. Hän kerta kaikkiaan uupui ja paloi loppuun tämän fasistisen yhteiskunnan uhrina.



Taistelutahtoa oli vielä 30.4.2018. Mutta miten monta selvityspyyntöä ja hylkäämistä ihmisen täytyy kestää?

Mitä vastaa Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen?

Iiro Arvola :

"Lippu on korkealla ja pysyy. Hasta la Victoria siempre !✊

KELAn vapputervehdys: lisäselvityspyyntö toimeentulotukihakemukseen moneen kertaan aiemmin selvitetyistä asioista sekä ristiriitaista tietoa siitä missä vaiheessa ja tilanteessa hakemuksen käsittelyä voi kiirehtiä. Eivät selvästikään perehdy aiempaan viestintään saati vilkaise edellisiä päätöksiä. Kaiken saa aloittaa uudestaan liki kymmenen kertaa vuoden aikana. Mitään siitä puhumattakaan että eivät laske lääkärintodistuksista huolimatta sairaita sairaspäivärahalle saati pidä sp-rahan piirissä vaikka ovat sellaista jo maksaneet. Jonotus on maksullista ;) #kela #porvarihallitus #sipilä #stubb #soini #katainen #hyvinvointivaltio #suomi

Kuva: Iiro Arvola

Iloa valosta vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti